Opdrachten

Elke opdracht is uniek en wordt daarom persoonlijk in het atelier besproken. Je kunt telefonisch of per mail een afspraak maken of vrijblijvend langskomen in het atelier (op vrijdag van 10-12u & van 14-18u of op zaterdag van 10-13u).

Sommige klanten weten bij een eerste bezoek aan het atelier al perfect wat ze willen, terwijl anderen het nog niet weten of het moeilijk onder woorden kunnen brengen. Je wordt aan de hand van foto’s, ontwerpen, voorbeelden en een gesprek met Maud begeleid in het proces om van een idee tot een eindresultaat te komen.

In een aantal stappen wordt de keuze gemaakt van steensoort, lettertype, een antieke of een nieuwe steen, het al dan niet inschilderen van de letters, ….

Zodra een opdracht concreet is, wordt een prijsofferte opgemaakt zodat je altijd perfect weet waar je staat voor het werk wordt aangevat. Vermits elke opdracht anders is, is het moeilijk om op de website een idee van prijzen te geven maar hou rekening met een prijs vanaf 25 euro per letter.

Na het ondertekenen van de offerte en het betalen van een voorschot wordt het werk uitgevoerd.

Vermits het om handwerk gaat, moet je rekening houden met een wachttijd (afhankelijk van de omvang van het werk en de periode waarin je bestelt kan deze wachttijd varïeren van 3 weken tot 3 maanden).

Zoek je iets in een lagere prijscategorie of heb je onmiddellijk iets nodig? Op de webwinkel vind je reproducties van werk van Maud Bekaert. Deze zijn gegoten in een duurzame mengeling van marmer en kalk. Op de webwinkel kies je tussen een groot aanbod teksten, maar kun je zelf geen tekst opgeven. De ontwerpen werden stuk voor stuk met de hand gemaakt.